Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkesterns sångare

Oboe
bara att uttala det
är ett mysterium
att lyssna till
är ett litet äventyr
en röst eller en dröm?
en rundlagd man
mitt i blåskvarteret
i orkesterdiket
trollbinder oss
hänförande
med dimslingor av
oboe




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-09 06:27



Bookmark and Share


    papillon
Det finns en bland orkestermusiker spridd fördom att oboister så småningom blir dumma i huvudet - detta skulle bero på att de blåser med så högt tryck och lite luft. Förtjänar ingen tilltro och instrumentets klang hör till det underbaraste som kan tänkas.
Härlig text!
2007-12-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett \"spel\", som
jag tycker om
fint, Du om
det skrev!
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP