Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid utsikt

På utsiktsplatsen
ovanför stupet
med världen för mina fötter
förstår jag lockelsen
att äga världen
eller att hoppa

jag går inte nära

På utsiktsplatsen
ovanför stupet
med byar och vägar därnere
och horisonten som bleknar i fjärran

tänker jag att här
kunde jag bygga en hydda

och sitta i och vila
i evighet.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-12-09 06:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det finns plateser och upplevelser vi vill stanna i - det har du visat så snyggt i denna dikt- gillar också det där med att inte gå nära randen - djupet drar ju
2007-12-09

  Rachel Roth
tycker om att få följa med i denna reflektion
2007-12-09

  Markattan
Det ser ut som en bra plats
att vila på. Vacker vy.
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP