Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte utan återvändo

Den röda tråden
genom labyrinten
flytväst i tiden

på marken
vitnade ben

Den röda tråden
din utsträckta hand
som drar mig tillbaka

Jag går inte vilse
Din kärlek kallar mig till dig

Den röda tråden och dina varma tankar
håller mig vid liv tills mitt uppdrag
är slutfört.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-09 16:10



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Värmande tanke, som bär!!
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP