Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart smörja

 

Du är en storm

Så känslig

temperamentsfull och kontrollerad

likgiltig och involverad

 

Du är bra

Du kommer till mig i stunder

Och får mig att inse

Att jag inte är den snällaste killen

Men jag ger och ger och ger....

Jag ger vad jag kan ge

Så bara ge och ge och ge

Ge mig vad du kan älskling

 

Du höll mig kvar i stormen

Du visade mig sakers glans

Gjorde så jag ville ha så mycket mer

 

Och nu nekad

Sakerna jag såg inuti

Sakerna inuti

Är vad som fångade mitt intresse

Och du ger och ger och ger

Ger vad du kan

Och jag lever och lever och lever

Lever så länge jag kan älskling

 

Du är så förvånad

Att se mig kämpa emot

Du hör mig inse

Att du åkt snålskjuts

 

Du är bara så snäll

Örnen med rött vin

Du fick mig att se blåögt

Mellan mig själv och tiden

Att bara döda och döda och döda

Du dödar vad du kan

Allt du vill




Fri vers av fallen
Läst 604 gånger
Publicerad 2007-12-09 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen