Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens första timme

Den här timmen
är natten som mörkast
och världen som kallast
och frosten och månen lyser
 
den här timmen
ägd av natten

absolut tystnad



börjar morgonsången ljuda
från skaror av fåglar
som väcker dagen
med sin sista krafter.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-12-10 10:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vilka underbara fåglar...de sjunger i tro på den nya dagen...vi behöver ta efter dem
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP