Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adventhaiku

*

Fönstrens ljusbågar
byter hösten mot vintern,
strålande tider!

*




Bunden vers (Haiku) av Åsa Gustavsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-10 10:27



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Strålande; ja minsann!
2007-12-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
YES! LET THE LIGHT
ALWAYS, BE, BRIGHT!!!!
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP