Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetandets uppladdning . . .

 



. . .och tankarna flyger iväg


likt vågorna som
möter stranden
där miljoner och
åter miljoner
sandkorn
sveps fram
och tillbaka

med

vågornas kraft . . .

där slipas de runda och fina
genom tidens stilla gång

tankens ström är outsinlig

 




Fri vers av DanSan
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-10 11:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Det finns en ström i tidens hav med en mäktig smak av salt. Den är outplånlig. Den har källor överallt.\" (Nynningen)
2007-12-12

  Catrin
En skön meditativ tankedikt som smeker sinnet... gillar!!
2007-12-12

  Lena Renman
Fint poetiskt mjukt
lena
2007-12-12

  Maria Zena Viklund
så sant och vackert skrivet!
2007-12-11

  Bjarne Nordbö
Sannsnyggt.
2007-12-10

  Måna N. Berger
Tankarnas ström kan vi aldrig stänga av, bara öva oss i att betrakta när de drar förbi, med ett medvetande i rofylld stillhet.
Meditativt skön dikt!
2007-12-10

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker och hoppfull- när våra tankar får slipas mot tidens strand blir de renare och ädlare kan man alltså hoppas.
2007-12-10

  Betlehemsstjärnan VIP
Härligt och vackert...så otroligt varma och sanna ord. Bokmärkes!!/B
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan