Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
cirkulatorisk svacka


Kom igen!

Hallååå! Hör du mig?
Jag tyckte jag tappade bort dig ett tag...
Hallå! Andas nu!
Vad heter han?

Såja, där är du ju,
du var visst lite borta en stund,
du ska få lite syrgas här,
lite friskluft, så känns det bättre.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 21:18



Bookmark and Share


  Rachel Roth
igenkännande...sällan beskrivet...det finns en fin värme i denna
mellan två som ödet låtit mötas
2007-12-12

  Michaela Dutius
Låter som en sjukhus situation:)
Väl skrivet!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP