Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmiljön en cykelstig.

Jag tycker att jag tillbringar
en stor del av livet
på cykel och gångvägen
mellan huset och torget
 
Det är här jag märker
årstidernas gång
hur buskar och träd
växlar i färg

Och överallt utefter vägen
bor fåglar i snåren
som bygger bon
och föder upp ungar

Det känns så prosaiskt
för det mesta
men fyller ändå mina dagar
med en särskild sorts lycka

Att tänka på förändringarna
i närmiljön som det heter
här på min underbara väg
mellan huset och torget.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-11 21:21



Bookmark and Share


    eva m h
Det är härligt att få följa årstidsväxlingarna i naturen på nära håll!
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP