Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din första kyss

Håll mig i handen,
så tar vi en tur ner till stranden,
där ligger fjärden,
blank som spegel ikväll.
Ljudet från dansen
hörs långt över vattnet.
Jag har en ros i mitt hår.

Håll mig om livet!
Så står vi tillsammans så nära
som om vi har vetat
alltid att så skulle ske.
Din längtans låga-
en eld i mitt hjärta-
min vilja veknar hos dig...

Så stilla som sjön
vill jag vara
och spara för evigt i minnet
sekunderna före din kyss.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-12 07:09



Bookmark and Share


    Lindizz
Vacker text med målande ord.
2008-01-30

  Erik L
Väl skriven dikt. skulle kunna vara möjlig att tonsätta.
2007-12-14

    Maria Malm
Förtjusande text med bild..fina sekunder fångade.
2007-12-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Åsa!

Härlig, vacker! Akvarellen harmonierar så väl med orden. Finns det musik också? I så fall fulländrat! Hälsar vännen Fredrik
2007-12-12

    eva m h
Så vacker dikt och bild!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP