Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samma önskan

 

ett cafébord i Paris
året är någonstans runt tiotal 
tavlorna målade
vin i glas, talet flödar
om konsten, fiheten, - kärleken


i ljusa moderna rum, London
Bloomsburyvänner i samtal
friheten, vänskapen
- den obundna kärleken
visar vägen

 

tavlor målade, ord skrivna


samma önskan
att leva i den fulländade skapelsen


så moderna, så fulla av liv
sköra i sin önskan
stenar i fickan gör drunkning lätt
geväret osäkrat...så många drömmar dog


 

du och jag i våra drömmar
vi möts vid vår fantasis cafébord
talar om friheten, vänskapen
den obundna kärleken visar vägen  




Fri vers av kath
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-05-15 10:58



Bookmark and Share


  Anders P VIP
fantasins cafébord. Där borde man sitta emellanåt med alla dem man önskar tillfälle till en pratstund med.
2005-05-15

  stella
Drömsk-du målar själv en tavla!
2005-05-15
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath