Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasiresa

Datorskärmens blåa ljus
lockar mig att drömma
läsa, skriva, hitta på
alla sorger glömma

Ut på tankens blå lagun
i en liten segelbåt
siktet långt i fjärran
jag blir aldrig nånsin våt

Seglar över fjärran hav
går på fjärran stränder
i tanken kan jag resa till
alla världens länder

Och vid datorns blåa ljus
orden ur mig strömmar
i fantasiens fria värld
formas mina drömmar




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-13 11:24



Bookmark and Share


    eva m h
Härligt!
2007-12-13

    Maria Malm
Plats att fantisera och drömma hur som helst..
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP