Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fånga ögonblicket . . .



Det finns en stillhet i tidens gång
som är svår att sätta fingret på
när man tänker efter
och funderar

 

Den finns där hela vägen
mellan nu och då


Men det finns även
något frustrerande
där i väntans tidevarv
mellan himmel och jord


P
recis när man tycker
tiden står stilla, ja då
händer allt på en och
samma gång


Ö
gonblicket som
kommer trevandes
och försvinner
som en blixt

 

 

 

 

 

 




Fri vers av DanSan
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-14 14:12



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
En fantastisk beskrivning av ett ögonblick då flöde och stillhet är ett.
2007-12-15

  Maria Zena Viklund
gillar den här mycket härligt flöde och en känsla som jag bär inom mig just nu, applåder o bokmärkning!
2007-12-14

  aftermath
spännande rader
vi kan ta vara på tillfället
men inte vinden som för det till oss
...eller nåt sånt
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan