Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fyra elementen

 

Inverterat vattenfall av smärta
fyllt av lågor som sveper upp genom berget
häftigt dånande
bränner och sveder klippan

Berget håller hårt om
bildar väg åt fallet
skyddar och bevarar känslornas dans
men sprickor bildas

Handen av kärlek
trotsar smärtan när den nuddar fallets lågor
väcker det som tycktes dolt 
och tårar rinner på ytan

Samlas till läkning vid fallets fot
fyller sprickornas håligheter
spränger sönder klippans ihåliga skydd
för vinden att rena

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 864 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-16 09:24



Bookmark and Share


  Annette Andersson
En text som berör och tränger ner i djupet... starka känslor omvandlade i fina naturbilder och symboler för de fyra elementen... *applåd*
2007-12-19

  glittertindra
vacker, stark och medryckande och även igenkännande.. härlig text..
2007-12-18

  boen
Fyra element i verkan - stark text!
2007-12-16

  Maria Zena Viklund
underbart skrivet!
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP