Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mamma


Vinterbarnet 1936

Det måste ha varit mörkt och kallt
den natten du föddes, mamma
stjärnorna lyste överallt
i Norrlandsnatten.

Morfar måste ha känt sig rätt glad
och spänd när du föddes, mamma
en flicka mitt i Luciatid
i Norrlandsnatten.

Kanhända kände sig mormor trött,
men log i sitt hjärta, mamma
och såg på sitt nya, vackra barn
i Norrlandsnatten.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-12-16 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP