Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursprungets kraft

Livet leder laxen
tvingar den uppströms,
lockar med löftet om leken

Livet lär den vägen;
här är du född,
hit ska du komma igen

Livet ger den kraften
att betvinga strömmens dödsbringande kraft
att hoppa uppför, uppför

Livet, leken, löftet,
lyckan att ha nått ända fram
till källans ursprung.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 20:07



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Mmmm den var fin, och kul!
2007-12-18

    eva m h
Ja även vi får simma motströms för att hitta hem!
2007-12-16

  rebecca d
ja:-)) roligt med alla L-en
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP