Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill...

Jag vill
att tiden inte ska gå så fort
att barnen är små och här
forever

Jag vill
att jag ska kunna vara glad
och lite ordningsam-
mare

Jag vill
att stråkorkestern ska börja spela
när du tar dina händer på min rygg
under tröjan

Jag vill
att det ska snöa
och vara riktig vinter
nån gång

Och hurra!
Alla mina drömmar har gått i uppfyllelse!
Om jag bara tittar efter
noga




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2007-12-16 20:08



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Då är du en lyckligt lottad människa! En härlig och hoppful dikt som nästan pulserar med positivitet!
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP