Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här och nu finns jag och duu


Allt är upp och ner


Allt är upp och ner...

Jag står på händer och ser allt i ett nytt perspektiv,
mina fötter vickar fram och tillbaka för att hålla balansen

Jag kikar med ena ögat för att se bättre
Wow!Där står duu



Allt är upp och ner...

Det börjar darra i mina armar, de är inte vana att stå på händer,
håret står på ända

men vad gör väl det



Allt är upp och ner...

Hjärtat bultar och slår lite extra, när huvudet har vänt
Tänk vad jag är glad, att du pilar till mitt hjärta har sänt










Fri vers av Smurf
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 17:05



Bookmark and Share


  Bissen
ahaa
1 jag sitter här och ler.... gillade denna mkt, den va så söt på något vis...
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf