Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söker stillsamheten

 



längtan vrider min vind
när mitt vansinne går mig till mötes
söker din kropps vila
där mina tårar har sin trygga hamn
sjunger tyst i sorgen gömd
söker stillsamheten - kärleken saknad




Fri vers av kath
Läst 290 gånger
Publicerad 2005-05-16 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath