Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämtland

Nu lyser månen
mellan molnen
som drar förbi.

Nu lyser månen
på din stig.

Nu knarrar snön
gnisterkallt
under dina fötter.

Nu knarrar snön
där du går.

Nu ropar ugglorna
nu kallar vargarna
nu ekar isen som lägger sig.

Nu ropar ugglorna
och isen ligger.

Nu vandrar någon
med tunga steg
över vidder.

Nu vandrar någon
i kölden allena.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-18 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP