Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken vinter ni har i norr!

Aldrig
förr
eller kanske
som alltid
och ändå

det gör som is i näsan
på vintern i Västerbotten som
och låren blev röda och byxorna hårda som sten.

Och ändå
som då
eller
möjligen ofta

hur kan man bada som
i en vak?
Inte jag!

Som ingen
eller alla
kanske någon
och några
men jag?

Får jag krypa in som
och sova hos dig
under dun?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-18 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP