Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter ambulansen

Och långt långt borta
såg vi blåljusen
långt långt borta
och vi åkte efter
och du åkte före
fort fort fort
när du åkte fort
visste jag
med säkerhet
du lever än.

Och mobilen ringde
för du ville stanna lite
och rätta till dig
och vi skulle veta
för att inte bli rädda
du lever än.

Sen åkte du fort
fort fort före
och vi kom efter i dimman
och vågade inte så fort
för tänk om...
tänk om vi dog
i en krock
och du fick leva.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-18 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP