Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var värt nåt?

Naken står jag
till sist
utan plånbok
och betyg

det enda jag kan
visa upp
är mina händer
Har jag använt dem?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-18 11:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det här var en särdeles talande text...fantastiskt bra!!!!
2007-12-18

  Daniel_78 VIP
snyggt.
2007-12-18

    papillon
Men då säger Herren,
fattig bonddräng kom hit.....
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP