Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvarsfullt

Jag glömmer hela tiden
bort att jag är vuxen nu
tills jag får hjälp
av en dotter
eller en systerdotter
och känner mig lite

ja...
gammal...

Jag glömmer hela tiden bort att
jag har stort ansvar
och då är det tur
att jag ska gå och handla
och laga middag
så jag minns det

igen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-19 17:58



Bookmark and Share


  Rachel Roth
så igenkännande...!!
2007-12-19

  rebecca d
lätt att glömma...man vill väl det med:-))
2007-12-19

  Lena Krantz VIP
Jorå man är allt en för(vuxen) tonåring ibland!
Men idag lagar döttrarna maten ...och jag sitter här! hi hi
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP