Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråkvinter

Himlen har valt att ha soptipp över oss
den häller ut gammalt skräp som samlats i hörnen
snö och vattenslask och gråa dimstråk och smulor.
Så när andra får snö får vi tö
och vi får vind och underkylt regn.
Men ingen sol.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-19 17:59



Bookmark and Share


    Issand. VIP
japp så är det som oftast nu.
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP