Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill inte förlora dig


Min vän

Hur ska vi kunna mötas
när språket sviker oss
och mina ord vägs i en annan vågskål
än dina?

Hur ska vi kunna mötas
när minnet sviker oss
och mina rädslor ser annorlunda ut
än dina?

Hur ska vi kunna mötas
när förståndet sviker oss
och mina raka vägar känns krokiga
för dig?

Det är då vi ska lita på
att solen lyser
över oss båda
och vägarna korsar
varann ibland
och att min utsträckta hand
någon gång möts igen
av din.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 06:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
\"Hur ska vi kunna mötas när dina ord vägs i en annan vågskål än mina´\" - så otroligt fint uttryckt...detta svåra att det finns både en avsändare och en mottagre i en kommunikation- och kanske är de inte på samma våglängd.
2007-12-20

    eva m h
Fint skrivet om svårigheterna att möta varandra olika som vi är!
Med ett hopp på slutet!
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP