Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sländans liv

Det sägs att sländan
bara lever en dag
men det är lögn!

En slända som inte blir uppäten
lever ett helt liv
från födelse till död.

Och sländans dagar är fyllda
av spännande äventyr,
och den ser med tusen ögon.

Var inte ledsen för sländan.
Den har sina egna dimensioner
och lever fri från skuld.

\"\"



Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 06:53



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Visst är det så....man måste se med de rätta ögonen för att förstå!
;o)
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP