Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart sjunde år är sabbatsår, var sjunde dag är vilodag. enl. GT

Det är en gammal dikt men aktuell då o då... 




Var 7e år

Orka orka orka
orka orka orka
vara glad

orka orka orka
orka orka orka
laga mat

orka orka orka
orka orka orka
inte grubbla

orka orka orka
orka orka orka
vara nav

orka orka orka
orka orka orka
orka.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 20:30



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Skrev en dikt som handlade om ungefär samma sak men jag hittar den inte här just nu så den kanske bara hamnade på sockerdricka:

Små små fågelungar
ger då sannerligen inte fågelmamman någon ro

Mata, prata, fixa och trixa
trösta, stötta och trygghet välv
bråka, tråka, mixa och knixa
och aldrig en stund med mig själv

Datorer, later och trasig server
svära, lära och bördor alla
promenader på darrande nerver
Nu har jag inte råd att falla

Hi hi
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP