Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite vila

Nu andas jag
för mig själv
bara andas för mig själv
gungar lite på pallen och
vaggar då mig själv
och jag sjunger lite
för mig själv
och andas
bara för mig.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 20:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
egen tid är generositet för jaget
2007-12-20

  Lena Krantz VIP
DEN känslan har jag också skrivit om...*fniss*...fast den finns ju här nångstan. Hmm...minns inte ens titeln längre...
Visst är det såååå sanslöst härligt....
Får jag be om största möjliga
tyyyyyystnad
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP