Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(allt behöver inte handla om mig!)


Tårade tankar

Det är inte tårar som gör mina ögon så svullna
det är livet
det är inte ilska som gör mina käkar så sammanbitna
det är längtan
det är inte kärlek som spränger mitt hjärta
i tusen bitar
det är vemod.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP