Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost

Den tunna hinnan av frost
som lagt sig vit över allting
har gjort världen vacker
för mig

Den tunna hinnan av frost
glittrar i förmiddagssolen
lockar mig ut, ut, ut
lockar mig

Den tunna hinnan av frost
ger mig lust att sjunga
ger mig lust att virvla
att flyga

Den tunna hinnan av frost
är skillnaden mellan
en svart och sorglig värld
och en vit




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 20:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jag tror du bor i Norrland- här är det en svart värld.
Oerhört fin beskrivning av frosten. Den broderar!
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP