Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma är tryggt?

Jag hörde att de tänkte bygga upp en stad nån annanstans
och låta dem bo där som överlevt
och de levde lyckliga
i alla sina dagar

och jag funderar på hur de kunde vilja bo
på ett sånt osäkert ställe
även om det var den enda oasen i området
men de levde lyckliga
i alla sina dagar

och jag tänker på alla som bor i sina trygga hus
med treglasfönster mot kylan
och klappar under granen
Lever de lyckliga
alla dagar?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 21:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Undrar...fast det ej lär båta...över en underlig gåta... undrar gör också jag
2007-12-20

  M i mm i
Sant så sant. jag undrar med dig, tankeställande text ^^

FIN!
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP