Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsessan

En liten prinsessa
i för stora skor
figursydd klänning
pärlbestrött flor
ögon stora och runda
som aldrig vågar blunda

i en dröm
i en ram
i ett minne

kronan tynger på hjässan
ansvaret, lilla prinsessan

en aning vaknar, en vag
flickan i minnet är jag.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-12-21 11:03



Bookmark and Share


    papillon
En sådan formfulländad pärla!
/i en dröm
i en ram
i ett minne/
Sådan här opretentiösa små mästerverk får mig att rysa av välbehag!!
2007-12-21

    eva m h
En riktigt söt prinsessa!!
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP