Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En människoson

En människoson

som vågar

se

livet

från den 

andra sidan

ställer de svåra frågorna

så att människorna själva

får söka svaren

spegla dem

och

livet

han dukar

inte under eller

drunknar i speglingen

som några tror

utan riktar

ljuset

mot

skuggorna...

i efterföljd av en annan

människoson. 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-21 11:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Som sagt...stor visdom i de mest vackra rader Åsa!!!
2007-12-21

    ingvar VIP
Han kommer hit, en människoson
ty vi varandra fått som lån
att trösta och att hjälpa
men inget färdigt svar han har
på alla frågor från envar
det får vi finna själva

Mycket fint på skrivet på denna sorgens dag för alla, unga och gamla, som älskar Poeter!
2007-12-21

  Lena Krantz VIP
Här levereras det visdom i stora mått!
Härligt!
2007-12-21

  Björn Karlsson
Mycket vackert formulerat

behagligt
stärkande
alvarsam botten i sin mjukhet
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP