Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla rondell

Nu är den här
korsvägen som jag har hört om
där alla vägar är lika krokiga
och jag ska välja

Jag ser ingen stenbumling
här vid vägkanten-
jag hade ju tänkt sitta på den och fundera
en stund i dammet

Här är ju bara en vägskylt-
Förbjudet att stanna!
Det är därför jag går runt i cirkel ett tag
och gör mig en liten rondell.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2007-12-21 22:03



Bookmark and Share


    papillon
Jag tror att livet gjort dig väldigt klok!
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP