Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, den kommer ibland hit också, vintern...


Vinterkampen

Pulsa
Pulsa
Pulsa

Det finns inga ord
som räcker att beskriva
kampen ibland att ta sig
från en punkt till en annan
och veta redan från början
att det är kört
om man tänkte vara torr och varm
och snygg i håret
och inte hjälper det med ett paraply
men nåt måste man hålla sig i

Pulsa!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-21 22:06



Bookmark and Share


    eva m h
Jag tycker själva ordet pulsa gör en trött och svettig!
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP