Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitemölla

Har du aldrig förr lagt märke till
hur havet låter när det slår mot strand
har du aldrig tänkt på ljudet
av en fiskebåt helt nära land
har du aldrig vetat om
att luften fylls av skrin
när fiskmåsarna drar förbi?

Har du aldrig förr lagt märke till
att skuggorna är ganska långa nu
har du aldrig tänkt på ljuset
skuggorna som kryper i en gränd
har du aldrig vetat om
att dina ögon lyser
när havet speglar sig i dem?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 08:49



Bookmark and Share


  thyra
Vacker känsla du förmedlar häri. Berörande!
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP