Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
människa


Hur ser du ut?

Framför bilden av en solbränd brud
hängmattan och palmerna och kokossaften
Stilla står, beundrar utan ljud
någon, du?, som önskar att du hade kraften...

Kan man blott med viljan forma kroppen
så att den blir brun och attraktiv?
Kan man glömma vårda huvudknoppen
glömma att man faktiskt har ett liv.

Mänskorna ska va av alla typer
som en riktigt vacker mosaik
ångesten och vreden i mig kryper
av att du vill vara henne lik.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 08:53



Bookmark and Share


  glittertindra
den stora konsten är nog att se vad man har och se det som vackert...
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP