Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömde säga

 

på vägar beskurna av verkligheter
spelas musiken ännu hörbar
lyssnar över det brus vilsenheten skapar

 

berusande dagar väntar
dröjer ännu sakta i kulissen tårar skapar

 

men jag glömde säga att jag älskar dig




Fri vers av kath
Läst 190 gånger
Publicerad 2005-05-17 17:30



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Början förmedlar vemodig längtan, sen blir det mera hoppfullt trots kulissen av tårar. Hoppas du får dina berusande dagar utan förbehåll. Fint skrivet.
2005-05-17
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath