Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopklistrade smulor

 

 

hopklistrade smulor
tryckta på ett kort
jag fick vid vårt möte
befinner sig nu på väg
till minnets kammare
oläsligt för ett hjärta
som söker alfabet förlorat




Fri vers av kath
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-05-17 17:32



Bookmark and Share


  Anders P VIP
en önskan om ett tydligare budskap?
2005-05-17
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath