Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från väntrummet

Tid är tomhet, väntan, rymd
tunn som blåmjölk

Vad är timmar annat
väl än det som skiljer genast ifrån sen
och handling ifrån stilla avvaktan?

Under väntan, ensam väntan
växer tankar, mognar sakta
fångas in i ordens snara

Bindes samman
liksom leran i ett svalbo
av fukten i min mun.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP