Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrrorna

   Vad du var duktig
egentligen
som åkte bort och var aupair
Tänk att du vågade
egentligen
jag har glömt att säga det här:

När jag tänker på allt du kunde
redan när du var så ung
så blir jag imponerad.
 

Vad du var duktig
egentligen
som satsade så på din karriär
Tänk att du vågade
egentligen
jag har glömt att säga det här:

När jag tänker på allt du kunde
fast vi var skeptiska
så blir jag imponerad.


Så ta emot min ursäkt
mina båda systrar
och ta på allvar det jag säger här:

Ni är fantastiska!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-22 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP