Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte svårt att knyppla

Jag har lärt mig för mycket för jag är så
nyfiken och ville så gärna prova på allt

Det går väl an att lära sig en massa men sen när man kan det
och inte har tid att göra allt

Hur bär man sig åt för att välja bort och glömma
och låta bli att vilja...

sticka och virka och kroka och knyppla
och växtfärga och batikfärga och måla med äggtempera
och svarva och fräsa och etsa och lacka
och sy och brodera och applicera och knyta
och komponera och spela och koka kola och måla
och fotografera och plantera

och hur bär man man sig åt att inte vilja
skriva?

\"\"



Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-12-22 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP