Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart är det...


Morgon

Dagen är vaken och jag
på cykelstigen går hundägarna
och snön singlar sakta

Jag är vaken och du
ska också få vakna nu
med kaffe kopp och tidning

Dagen är vaken och vi
för vi ska ju snart iväg
som vi har planerat

Dagen är dag idag.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-12-22 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP