Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
surrealism...?...


Dränked

Hursu i vad ciceron
vacklad nedan svedjan
störtes bladom våtu
drevan, drevan

Skallas vare hada
skallas och draggad
svamlade om bryggju
kvada

Ligget uti vedegro
grönskad suru vide
enkloms sjunger enkloms tir
evedliga vreda..




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-12-22 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP