Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillejul heter dan före julafton här i Skåne

stillheten äger dagen före

det är så bra som det kan

 

en del broar är långa och leder

rätt ut i dimman

i förhoppning att den når ända fram

tar jag första steget 

 

stillheten har lagt sig

dan före dan 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-23 09:23



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Åhh så fint skrivet! Här är inte riktigt stillt än men vi kommer dit när vi kommer fram!
;o)
2007-12-23

  Gunilla Karlsson
Fina ord som ger en ro....
Ha en fridfull jul!
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP