Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julens bud

Bryter in...

bröt sig loss

en juldagsmorgon, midnatts bloss

som efter änglasångens brus

och innan morgonsolens ljus

där ekot dimlikt ligger kvar

och tårögd undran vad det var

som fyllde hjärtans tunna slag

med hopp om liv ännu en dag

ett barna skrik i rum och tid

som tänt ett hopp om fred och frid

en röst som ropade i natt

"ta vara på din största skatt

som kärleken i världen är"

så freden börjar nu och här

när du ler vänligt mot en vän

och får ett leende igen.

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-25 01:00



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Så vackert! tack för dessa rader :)
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP