Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på jobbet


moribund, döende

skört liv

svag puls

stönar

när vi lyfter

upp dig lite

i sängen

 

så var din jul




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-12-25 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP