Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack poeter för orden era

vet

att VI

först blir  till

när DU och JAG

har bytt ord med ord 

och så har sett

in till  

var ann

intill varann 

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-25 17:36



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Tack själv!
Kram Gunilla
2007-12-25

  thyra
Tack själv för dina medmänskliga och vänliga ord!
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP