Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varma vindar blåser

 

varma vindar från dagar svunna
blåser lustfyllt genom mitt utsläppta hår
minner om stunder ljusa besökta i dagar gångna
spinner ett nät om de minnen de ger


planterar ett träd i vördnad för det liv jag har
fyllt av gropar och höga berg
med utsikt både upp och ned
vandrar i skor slitna men sköna
livet i mina trampade mil

 

så lyser de ljusa dagar bakåt
värnar om kommande stunder
och med tur finner jag ännu kärleken till livet där




Fri vers av kath
Läst 234 gånger
Publicerad 2005-05-18 08:25



Bookmark and Share


  choralone
Fint om hopp och erfarenhet:-)
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath